Очаквайте скоро!

Уважаеми гости,

През месец май предстои реконструкция и обновление на част от стаите на първия етаж. Поради това хотелът няма да приема гости в периода 08 – 23 май.

В отговор на вашите забележки по състоянието на стаите и баните, започнахме да реновираме и хотелската част. Работим от 9,30 ч. до 14 ч. и от 16 ч. до 19 ч. Понякога сме шумни, но спазваме часовете за тишина и отдих. Предварително се извиняваме на всички наши гости за причиненото неудобство.

Проекти на бъдещите реконструкции на рецепция, ресторанта и стаите може да видите тук.

Зала за термална минерална вода

Рецепция

Ресторант

Двойна стая

Апартамент

Апартамент лукс

Ние не искаме да стоим на едно място, да спрем в една точка. Както нашите гости идват, за да станат по-здрави, да открият нещо ново за себе си, така и ние искаме да се движим напред.

Влизайте на тази страничка от време на време. Тук ще поместваме новини за това, което вие ще видите със собствените си очи още при следващото си посещение.при нас. Нека заедно се порадваме заедно на това, че ставаме все по-добри.

Изпращайте ни своите идеи и предложения. Ние обновяваме и реконструираме хотела за вас и затова внимателно ще изучим всички ваши предложения и ще се постараем да ги реализираме по възможно най-добрия начин.

Българско магазинче

Една от градивните промени е нашето «Българско магазинче» – място, от където ще може да си купите български подаръци, опаковани във фирмена опаковка на хотела: ароматни сладка и местни вина, пъстроцветна българска керамика и, разбира се, прочутото българско розово масло! Всичко това вие не само ще може да си купите на място, но и да направите поръчка за доставка във вашата стая в деня преди отпътуването ви.