220-1

Студио

Голяма светла стая за тези, които обичат слънцето и простора. Ако търсите простор, отдих и почивка за двама в България, то това отговаря на вашите изисквания.  Ако искате повече светлина и въздух, може да излезете на терасата и да се полюбувате на красивата българска природа. На терасата също така е много приятно да седиш с лаптоп или интересна книжка.

Във всяко студио има санитарен възел: вана, душ, SOS система, сешоар, хотелска козметика, халати и хавлии. И не е нужно да търсите надалече минералната вода – тя тече от крана във вашата баня.

Ние сме се погрижили и за отдиха на тези, които са изморени и просто искат да си починат: в стаите има телевизор с кабелна телевизия и телефон. На територията на целия хотел има Wi-Fi. Ако имате работа за довършване, може да ползвате работното бюро. За съхранение на вещите ви в стаите има електронни сейфове, в които може да  поставите и своя лаптоп.

По предварителна заявка можем да приготвим допълнително място за спане – разтегателен фотьойл или диван, или кошарка за деца до 5 г., в която комфортно ще спи вашето малко дете.