Sl_Term_Spa_08
Sl_Rimska_01
Sl_Rimska_02

Римска баня

Влажността в римската баня достига 100%, а температурата – 45–48°С. Вие дишате термална вода, тя ви обгръща, нейните лечебни свойства действат на всички ваши рецептори и проникват навътре.

Влажната гореща среда работи като инхалатор, укрепвайки нашата защита против простудите, а високата температура убива микробите и спомага за очистването на носоглътката. Заедно с потта от организма се изхвърлят шлаките, токсините и излишните течности, в резултат на което спадат отоците, намалява натоварването на бъбреците.

Банята спомага да се запази не само здравето, но и младостта. Подобрява се тонусът на кожата, изчистват се порите, преминават възпаленията, подобрява се подхранването на космените фоликули.

Не рискувайте здравето си! Ако имате сърдечно-съдови проблеми, непременно се посъветвайте с лекар преди да посетите парната баня.

Ако говорим за парната баня не на медицински език, а поетично – от нея излизаш лек като перушинка и освободен от всякакво безпокойство. Всички неприятности остават назад, сякаш най-накрая споменът за тях се е отмил заедно с потта.

Ако търсите хотели с минерална вода и прекрасен СПА център, то Термо СПА Хотел “Римска Баня” ще ви предложи приказна почивка в красивата Разложка котловина.