Sl_Term_Spa_12
M_RB_Sportpl_1

Фитнес зала

Да се отпуснеш без да правиш нищо на почивка с минерален басейн – това не е за вас? Само ативност и натоварване? Седмица без физически упражнения ви се струва кошмар? Тогава за вас е фитнес залата в нашия СПА център. Няма да ви се наложи да излизате от хотела, за да се загреете добре и да дарите тялото си с обичайното натоварване.

Но да ви кажем под секрет: много по-интересно е да загреете с весела компания и на чист въздух, въоръжени с ракети или топка. В Термо СПА хотел «Римска баня» има първокласна нова спортна площадка!

А още по-интересно е да повървите пеша из Пирин, не само зареждайки се с радостта от движението, но и любувайки се на окръжаващата ви красота.

Но ако сте свикнали са се потите на тренажорите и смятате, че обикновената физическа активност не натоварва всички мускули, които би трябвало – тогава заповядайте в нашата фитнес зала! През 2016 година ние планираме да я обновим като част от процеса на мащабна реконструкця на нашия СПА център, за да можете да спортувате още по-качествено.