restourant-bar_rimska-banya
rimska-banya-resto2
slyde-rest3
slyde-rest4

Ресторант и бар

В ресторанта на Термо СПА хотел «Римска баня» ще ви посрещнем в приятелска атмосфера.

Не е необходимо да се приготвяте за вечеря като за прием – при нас царят уют и непринуденост. Почувствайте се на гости като у дома си!

В нашето меню са включени ястия от българската и европейската кухня. Ние се стараем да се придържаме към принципа „от фермата – на масата“ и използваме продукти от екологично чисти ферми и местни производители.

Традиционната българска кухня е изключително подходяща за всички привърженици на здравословното хранене. Още от времето на древните траки по нашите земи на почит са виното, зеленчуците и сиренето. А те са не само полезни, но и много вкусни! 

Имаме специални предложения за вегетарианци. А любителите на рибата ще поглезим с прясна пъстърва от развъдници в Пирин и Рила.

При нас ще намерите широк асортимент от български вина.

Ако решите да се ободрите с чаша ароматно кафе, да изпиете питие с приятели, а заедно да поиграете на билярд – добре дошли в нашия лоби-бар. Тук вие можете да намерите развлечения за вечерите в топла и непринудена атмосфера. И няма да се налага да мислите как да забавлявате децата: за тях в лоби-бара има дартс, джаги и игрални автомати.