Sl_Term_Spa_02
Sl_Term_Spa_07
Sl_Term_Spa_09
Sl_Term_Spa_08
Sl_Term_Spa_04
Sl_Term_Spa_03
Sl_Term_Spa_05
Sl_Term_Spa_01
Sl_Term_Spa_13
Sl_Term_Spa_11
Sl_Term_Spa_14
Sl_Term_Spa_10
Sl_Term_Spa_12

Термален СПА

СПА центърът на Термо СПА хотел «Римска Баня» е чудесно място с домашна атмосфера, където вие можете да се погрижите за здравето си, да се отпуснете и просто да си починете.

Спа процедурите подобряват самочувствието, подмладяват, възстановяват хармонията на душата и енергията на тялото. Посещението на СПА се препоръчва на тези, които имат леки съдови проблеми, кожни заболявания, заболявания на ставите и нервните окончания, както и на тези, които се простудяват от най-слабото течение или постоянно търсят как да се заредят с енергия.

В нашия термален СПА център ние изполваме само природна минерална вода.

Нашата минерална вода е изключително полезна за здравето. Запознайте се подробно с нейното действие.

Към вълшебната минерална вода ние прибавихме умелите ръце на масажистите, действието на натуралните козметични средства, масла, екзотични треви и тиха музика, за да направим удоволствието от посещението на нашия СПА център още по-силно.

Басейн «Елипса» (600 м3 с температура на водата 36 °C), бассейн «Трапец» (400 м3 с температура на водата 32 °C), римска парна баня, две различни сауни, турска баня (хамам), японска баня, джакузи, ледена стая за любителите на тонизиращи процедури и уютна зона за релакс очакват нашите гости.

В сухата зона на нашия термален СПА комплекс има няколко удобни масажни кабинета, зала за медитация и козметичен кабинет.